Web Design & Developing

Să ai un design unic al site-ului reprezintă o parte foarte importantă și necesară în procesul de branding și marketing al afacerii tale. Cu toate acestea, la fel de important este și modul de dezvoltare al acestuia.

Aspectul vizual reprezintă, într-adevăr, cel care atrage privirea clienților tăi și le stârnește interesul și dorința de a vizualiza pagina ta de internet. Totuși, la fel de importante sunt structura și conținutul site-ului pe care îl deții sau vrei ca să il realizezi. Acestea sunt cele care mențin interesul de a rămâne al clienților tăi și dorința de a reveni. De aceea, aici la CITConsultServ, considerăm că aceste două servicii merg mână în mână.

Ele sunt cartea ta de vizită online!


OPTIMIZARE SEO

Optimizarea SEO reprezinta un pas important in demersul tau de a te face simtit online. Acesta este cel mai important proces de care depinde vizibilitatea site-ului tau. Statistic vorbind, cu cat se afla mai aproape de pozitia de top, cu atat mai mari sunt si sansele de crestere exponentiala a vizitelor pe pagina ta WEB din partea clientilor motoarelor de cautare respective.

Prin optimizarea SEO site-ul tau poate viza mai multe tipuri de cautare simultan, inclusiv cautari dupa imagini, video, stiri, informatii generale si altele.

CITConsultServ satisface cerințele clienților care doresc un serviciu complet de marketing prin intermediul motoarelor de căutare!


BRANDING & REBRANDING

Ne plac antreprenorii care isi iubesc afacerea si nu o considera doar o sursa de venit; care inteleg ca o afacere trebuie ingrijita la fel cum se ingrijesc pe ei insisi si investesc in imaginea publica a acesteia.

O personalitate puternica este centrul atractiei acolo unde exista mai multi. Intr-o lume unde, de multe ori, oferta depaseste cererea a fi cunoscut face diferenta intre succes si esec..

Dă personalitate societaii tale comerciale si creaza-ţi un nume pe care să îl
recunoască toţi. Noi venim în întâmpinarea acestei nevoi cu soluţii inovatoare ce te vor scoate din anonimat.

Social Media Marketing

Social Media Marketing reprezintă o unealtă eficientă de comunicare și transmitere a informațiilor dorite de tine către nișa de piață vizată. În acest mod îți poti clădi brandul și extinde baza de date de clienți. Ralizat în mod corect, acest tip de marketing poate, de asemenea, să influențeze creșterea eficacității celorlalte tehnici de maketing pe care le folosești – prin direcționarea fluxului de clienți online spre punctele de interes pe care dorești să le faci cunoscute si prin cresterea prezenței brandului tău în viața cotidiană pentru o mai vastă recunoaștere a acestuia.

Dacă te lupți cu strategia de management sau advertising prin intermediul Social Media, CITConsultServ te poate ajuta!


WEB Hosting / VPS

Orice site WEB are nevoie de gazduire web (hosting). Fara gazduire, domeniul tau nu va putea fi accesat!

Gazduirea shared (clasica) este o formula foarte ieftina si ideala pentru micii intreprinzatori, pentru ca pe un singur server se instaleaza la comun mai multe conturi de hosting shared, astfel costurile fiind impartite.

Gazduirea pe VPS, in schimb, prezinta avantajul partajarii exacte a resurselor serverului (CPU, RAM, spatiu etc.). Aceasta inseamna ca stiti exact ce ati cumparat, deci cati vizitatori puteti tranzactiona pe site si care sunt limitele.

Noul nostru sistem de hosting CITConsultServ ofera solutii optime si avantajoase.


CONSULTANŢĂ IT

Extinderea sau optimizarea sistemului informatic existent, investitiile in echipamente IT sau modalitatile de eficientizare a consumului de resurse IT sunt doar cateva dintre fenomenele care necesita consultanta.

Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv, prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.

Nu ezita sa ne contactezi ori de cate ori ai nevoie de informatii care stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat , care vor influenta semnificativ bugetul si/sau activitatea companiei.

Administrare

Administrarea web este unul dintre aspectele esentiale al oricarui site. Indiferent ca afacerea ta este la inceput de drum, este o afacere matura sau este doar o pagina de prezentare, un blog sau un alt continut online pe care doresti sa il impartasesti cu ceilalti, administrarea corespunzatoare o actiune ce trebuie realizata in mod constant pentru a asigura site-ului tau functionalitate deplina, actualitate si siguranta - atat pentru tine cat si pentru vizitatorii tai.

Este, de asemenea, foarte important ca administrarea site-ului tau sa fie facuta de catre specialisti, fapt care iti va permite sa directionezi timpul si energia ta numai pentru construirea afacerii tale. Pentru ca daca vrei sa construiesti este bine sa o faci corect pana la capat!


Grafică

O prezentare vizuala placuta si atractiva este foarte importanta pentru tine si afacerea ta. Noi am inteles acest lucru si, de aceea, consideram ca ca trebuie sa facem tot posibilul pentru a va ajuta pana la capat.

CITConsultServ ofera servicii de grafica atat in spatiul online (bannere, postere, logo-uri, ornamente etc.) cat si pentru actiunile si activitatile cotidiene (bannere, postere, flyere, carti de vizita, invitatii, diplome si orice alte tipuri de design pe suport material). Asiguram acest serviciu atat pentru lucrari mici cat si de anvergura atat in regim propriu, cat si in colaborare cu unii dintre cei mai buni graficieni.

Pentru ca imaginea ta si a companiei tale sa fie impecabila si de neuitat!


CONSULTANŢĂ ÎN AFACERI

Credem cu tarie ca fiecare companie este unica in felul ei si, de aceea, necesita solutii personalizate.

Consideram ca aceste solutii trebuie fundamentate pe principiul increderii client-consultant. Iar pentru ca o aceasta sa fie functionabila si durabila, aducem pentru tine specialişti cu experienţă în domeniul consultanţei, metode experimentate, de calitate și un nivel înalt de cunoştinţe de specialitate în domeniile juridic, fiscal si fonduri europene.

Daca ai intrebari, probleme la care nu gasesti o solutie sau vrei pur si simplu un ajutor de incredere pentru compania ta, nu ezita sa ne contactezi.

ADMINISTRARE SOCIETATE COMERICALĂ

Orice societate comerciala, indiferent de anvergura, conform legii, necesita a fi administrata de cineva. Chiar daca administrarea poate fi desfasurata si de tine sau de un alt asociat, uneori aceasta activitate se poate dovedi o adevarata provocare.

Nu găsesti personal cu experienţa de administrare a companiei tale ori crezi că te costă prea mult comparativ cu activitatea pe care o desfăsori? Suntem aici pentru tine, deoarece scopul nostru este sa iti oferim solutii de business complete. Astfel venim in ajutorul tau cu experienta si cunostintele pe care le avem in acest domeniu pentru a iti usura activitatea.
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FĂ O CERERE

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VEZI TOT PORTOFOLIUL

CIT Consult Serv